Personvernerklæring for Slamsug

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som person. Det kan være navn og kontaktopplysninger, men også mye annen informasjon som kan knyttes til deg mer indirekte. I denne personvernerklæringen kan du lese om hvilke personopplysninger Datatilsynet er behandlingsansvarlig for. Det er viktig for oss at du vet hva slags personopplysninger vi behandler, slik at du kan ivareta dine rettigheter etter personvernlovgivningen.

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Slamsug AS

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er pà vegne av Slamsug AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Slamsug AS
Alvikveien 201 A
6019 Ålesund
E-post: post@slamsug.no
Telefon: (+47) 900 58 753

Når samler Slamsug AS inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller: 

  • Du har sendt oss en henvendelse 
  • Du har meldt deg på et arrangement eller konkurranse 
  • Du abonnerer på vårt nyhetsbrev 
  • Du har søkt jobb hos oss
  • En jobbsøker har angitt deg som referanse
  • Du besøker vår hjemmeside www.slamsug.

Besøk på våre nettsider

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. Datatilsynet vil dessuten i fremtiden bruke informasjonskapsler for å analysere bruken av våre nettsider.

Nødvendig

Disse informasjonskapslene er nødvendige for å få nettstedet til å fungere og kan ikke slås av i systemene våre. De er vanligvis basert på dine valg for en tjeneste, som å angi personverninnstillinger, pålogging eller utfylling av skjemaer. Du kan angi at nettleseren skal blokkere eller varsle deg om disse informasjonskapslene, men da kan det hende at noen deler av nettstedet ikke fungerer som de skal.

Analyse

Disse informasjonskapslene gjør at vi kan telle besøk og trafikkilder, slik at vi kan måle og forbedre ytelsen til nettstedet vårt. De hjelper oss å vite hvilke sider som er de mest og minst populære og se hvordan besøkende bruker nettstedet. All informasjonen som disse informasjonskapslene innhenter, er aggregert og derfor anonym. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Markedsføring

Disse informasjonskapslene er angitt gjennom nettstedet av reklamepartnerne våre. De kan brukes av disse selskapene til å bygge en profil med interessene dine og vise deg relevante annonser på andre nettsteder. De fungerer ved å identifisere nettleseren og enheten din. 

Kommunikasjon gjennom e-post

Som kunde vil du motta kunne motta e-post, rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post relatert til bestillinger du har lagt inn. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å  melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til privacy@gdpr.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.